کارشناس مذهبی رسانه ملی، با اشاره به اینکه سه امام رسیدن به بهشت را به عنوان ثواب زیارت بانوی کرامت مطرح کردهاند، گفت: بانویی که آخرت ما را ضمانت کرده است دنیای ما را هم میتواند تأمین کند اما باید با معرفت متوسل شویم تا گرههای زندگی ما باز شود.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان این که باید فرزندانمان را «نماز دوست» تربیت کنیم، نه «نمازخوان»، اظهار کرد: قرب به ذات اقدس الهی زمانی رقم میخورد که محبت در دل جولان کند؛ کسی که با تمام دل و وجودش با نماز و قرآن انس پیدا کند، ایمن در مقابل تمام دسیسهها، توطئهها و انحرافات خواهد بود.
سخنران حرم بانوی کرامت گفت: دشمنان سیدالشهدا(ع) در واقعه کربلا نیز نماز می خواندند اما عبادت آنها تماما بر اساس جهل بود و هیچ معرفتی نسبت به دین نداشتند.
استاد حوزه علمیه ابراز کرد: سعی کنید بر محبت حضرت سیدالشهداء(ع) سرمایهگذاری کنید؛ با مال، با جان، با آبرو و هرگونه که میتوانید در راه این امام همام قدم بردارید.
رئیس ستاد مردمی غدیر گفت: بر اساس فرمایشات اهل بیت(ع) و آیات قرآن کریم، غدیر از تمام مراسم و مناسبتهای سال مهم تر و احیای غدیر از اوجب واجبات و سرچشمه تمام مناسک الهی است.
استاد حوزه علمیه بیان اینکه صحیفه سجادیه بعد از قرآن معتبرترین کتاب از نظر سندی است، گفت: این کتاب درس اخلاق و آداب زندگی است زیرا دعا خدا و خودمان را به ما میشناساند.
استاد حوزه علمیه گفت: در حدیث داریم کسی که می خواهد عزیزترین، سرافرازترین، محبوبترین و غالبترین افراد باشد باید تقوا پیشه کند و حتی در روایت داریم که همه موجودات از کسی که از خدا بترسد می ترسند.
کارشناس دینی رسانه ملی با بیان اینکه خلافکار آگاه از خلافکار ناآگاه جرماش سنگینتر است، گفت: بر اساس روایتی، علمای بیعمل ضررشان از لشکر یزید برای اسلام بیشتر است؛ امثال افرادی که وهابیون و داعشیها را تربیت میکنند تا به اسلام ضربههای سنگینی را وارد کنند.
سخنران مذهبی رسانه ملی یأس از رحمت خدا را خط قرمز خدا دانست و گفت: القای ناامیدی و یأس چه نسبت به امور دنیایی و چه نسبت به امور آخرتی باعث توقف کشور میشود و دشمن هم همین را میخواهد اما القای امید نیروی محرکه مردم و کشور است.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به سخن پیامبر اسلام(ص) مبنی بر اینکه هیچ کسی با عمل مستحق بهشت نمیشود، گفت: اعمال خیر ما طلبی است که به خدا داریم و بهای اعمال ما بهشت نیست بلکه بهشت از عنایت و رحمت الهی به ما میرسد.
کارشناس مسائل دینی گفت: در قرآن آمده است که سلیمان نبی با مورچه و هدهد حرف زدند و حتی مورچه سلیمان نبی را نصیحت کرد که حکومت دنیا بر باد است؛ بنابراین اینکه آیتالله بهاء الدینی نقل میکنند که عدهای گرگ را به نام امیرالمؤمنین(ع) قسم دادند و گرگ از حمله به آنها منصرف شد اصلا بعید نیست.
استاد حوزه علمیه قم گفت: بسیاری از افرادی که قاتل امامان ما هستند مانند ابن ملجم عبادت میکردند اما عبد نبودند؛ اگر عبادت ما با عمل درست همراه باشد موجب همدلی با امام میشود.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه همه ما آرزو داریم که با پیامبر خدا(ص) محشور شویم، گفت: در روایت داریم که پیامبر(ص) دیوار خانه خود را تعمیر میکردند و یک نفر به ایشان کمک کرد؛ پیامبر(ص) آخر کار به او فرمودند از من حاجتی بخواه و او عرض کرد آرزو دارم با شما محشور شوم که حضرت فرمودند سجدههایت را طولانی کن.
استاد حوزه علمیه قم گفت: کسی که حلال و حرام را رعایت میکند و به مردم خیانت نمیکند دوست خدا است بنابراین در هر قشری انسانهایی که کار راهانداز هستند و در حلال و حرام دقت دارند به درجات بالای معرفت و حکمت میرسند.
کارشناس مذهبی رسانه ملی گفت: امام زمان(عج) کسی را میخواهند که مطیع باشد و امام را بر خود مقدم بداند و خود و خانوادهاش را فدای امام زمان(عج) کند اما برخی میخواهند امام زمان(عج) را خرج خود کنند و دم از امام زمان(عج) میزنند تا به منافع دنیا برسند.
ستاد حوزه علمیه با بیان اینکه یکی از علامات مؤمن دعوت به حق است که اوج آن در ائمه(ع) متجلی است، گفت: امام حسین علیه السلام تا لحظه شهادت در قتلگاه، حتی شمر را موعظه و نصیحت کرده و برای او خطبه خواندند.
کارشناس مذهبی رسانه ملی گفت: امام حسین(ع) در جاهای متعدد تقاضای آب و یاری کردند و این تقاضا نه به خاطر ضعف و ناتوانی ایشان بلکه برای نجات و دستگیری از دشمنان بود زیرا اگر آنها یاری میکردند و آب میدادند خودشان نجات پیدا میکردند.
استاد حوزه علمیه گفت: در این ایام باید سیره رفتاری امیرالمؤمنین(ع) موردتوجه باشد، این امام همام نخلستان و چاه و چشمه احداث و نذر فقرا میکردند و همواره به نیازمندان لطف داشتند.